Članovi

admin's blog

advertisement

Ponekad u potrazi za princom morate da tražite ispod površine... Rešite ovaj jednostavan test i otkrijte koliko ste zapravo izbirljivi.

... pročitaj još

Da li ste ikada bili u prilici da vidite vaše prijatelje kako se ljube sa potpunim strancima u noći i pomislili kako vi nikada tako nešto ne biste mogli da uradite?

... pročitaj još

 

Iako se tajnovitost često vezuje za žene i muškarci vole da ostavljaju misteriozni utisak, posebno kod pripadnica lepšeg pola.

... pročitaj još

Postoje tipovi žena koje loši momci biraju sa razlogom - jer, umesto da se oni menjaju u vezi, s vremenom počinju da menjaju nju, ona gubi svoj identitet, a on manipuliše s njom.

... pročitaj još

Na raskid mogu da utiču mnoge stvari, a osim krupnih i velikih, poput izdaje i nevere, često se na listi nađu i naobičniji nesporazumi.

... pročitaj još

Ukoliko ste u vezi u kojoj muškarac okleva da izgovori one dve važne reči, niste sami. Nekim ljudima je potrebno više vremena da podele osećanja sa voljenom osobom, a druge možda nikada ni ne progovore o tome, ali vam svakoga dana daju do znanja da vas vole.

... pročitaj još

U današnjoj progresivnoj kulturi, društvo voli da veruje da su veze na jednu noć ono što čine samouverene i emancipovane žene. Međutim, to nije uvek slučaj. Brojni stručnjaci i terapeuti navode da se mnoge pacijentkinje jutro posle bude sa osećanjem – usamljenosti.

... pročitaj još

To se zaista dešava, čuli ste nebrojano put: momak upozna super devojku koja mu odgovara baš po svemu, a on ne želi vezu. Zašto to rade? Ovi momci su pokušali da objasne.

... pročitaj još

Ako primeti da ga ucenjujete seksom, uplićete u odnose sa prijateljicama ili lažete oko cena- to će vašeg muškarca jako iznervirati. Evo šta još zameraju svojim izabranicama.

 

... pročitaj još
Ženama je seksualni čin jednako važan kao muškarcima, a ova neobična studija je otkrila koja količina se smatra savršenom. ... pročitaj još
Stranice: 1 2 Sledeća
Podeli:

Arhive

advertisement

Članovi