Članovi

Zašto muškarci odbijaju "super ribe"? from Admin's blog

advertisement

To se zaista dešava, čuli ste nebrojano put: momak upozna super devojku koja mu odgovara baš po svemu, a on ne želi vezu. Zašto to rade? Ovi momci su pokušali da objasne.

 

Foto: Thinkstock

 

"Kad sam imao 23 godine upoznao sam devojku koja je stvarno bila super. Moji prijatelji su je obožavali, sestra je bila oduševljena, svi su stalno govorili koliko je super. I to je postao prevelik pritisak. Hteo sam malo opušteniju situaciju, pa sam odlučio da tu super devojku prepustim nekome ko je stvarno zaslužuje", Ivan (27).

"Vrlo jednostavno - jer ta super riba jednostavno nije ono što želim. Može ona da bude divna na papiru, ali ako ne osećam da ne mogu bez nje, znači da mogu biti bez nje", Ivan (25).

"Super devojke se vrlo često previše trude da ostave dobar utisak, a u četiri zida vrlo brzo pokažu da to baš i nisu. Meni se više sviđaju stvarne, iskrene devojke sa manama. Jednu tako super devojku sam jedva ostavio jer je jako dobro glumila", Saša (26).

"Pre 28. godine jednostavno nisam bio spreman za ozbiljno, ma koliko da je ona bila super. Nije to do nje, do mene je", Dejan (30).

 

 


Podeli:
Predhodni post     
     Sledeći post
     Blog početna

Komentari

Nema komentara
Morate se prijaviti da biste komentarisali

Post

od Admin
Dodato Avg 20 '17

Tagovi

Oceni

Tvoja ocena:
Ukupno: (0 glasova)

Arhive

advertisement

Članovi