Članovi

Korisnički blogovi | Ljubavni tekstovi, citati i stihovi

advertisement
Admin

Ponekad u potrazi za princom morate da tražite ispod površine... Rešite ovaj jednostavan test i otkrijte koliko ste zapravo izbirljivi.

... pročitaj još
Admin Avg 29 '17 · Tagovi: izbor partnera, test
Admin

Da li ste ikada bili u prilici da vidite vaše prijatelje kako se ljube sa potpunim strancima u noći i pomislili kako vi nikada tako nešto ne biste mogli da uradite?

... pročitaj još
Admin

 

Iako se tajnovitost često vezuje za žene i muškarci vole da ostavljaju misteriozni utisak, posebno kod pripadnica lepšeg pola.

... pročitaj još
Admin Avg 26 '17 · Tagovi: muške tajne
Admin

Postoje tipovi žena koje loši momci biraju sa razlogom - jer, umesto da se oni menjaju u vezi, s vremenom počinju da menjaju nju, ona gubi svoj identitet, a on manipuliše s njom.

... pročitaj još
Admin

Na raskid mogu da utiču mnoge stvari, a osim krupnih i velikih, poput izdaje i nevere, često se na listi nađu i naobičniji nesporazumi.

... pročitaj još
Admin Avg 24 '17 · Tagovi: ljubav, ostavljanje, razlozi
Admin

Ukoliko ste u vezi u kojoj muškarac okleva da izgovori one dve važne reči, niste sami. Nekim ljudima je potrebno više vremena da podele osećanja sa voljenom osobom, a druge možda nikada ni ne progovore o tome, ali vam svakoga dana daju do znanja da vas vole.

... pročitaj još
Admin Avg 22 '17 · Tagovi: volim te, osecanja
Admin

U današnjoj progresivnoj kulturi, društvo voli da veruje da su veze na jednu noć ono što čine samouverene i emancipovane žene. Međutim, to nije uvek slučaj. Brojni stručnjaci i terapeuti navode da se mnoge pacijentkinje jutro posle bude sa osećanjem – usamljenosti.

... pročitaj još
Admin Avg 22 '17 · Tagovi: ljubav, seks
Admin

To se zaista dešava, čuli ste nebrojano put: momak upozna super devojku koja mu odgovara baš po svemu, a on ne želi vezu. Zašto to rade? Ovi momci su pokušali da objasne.

... pročitaj još
Admin Avg 20 '17 · Tagovi: super ribe, odbijanje, muškarci
Admin

Ako primeti da ga ucenjujete seksom, uplićete u odnose sa prijateljicama ili lažete oko cena- to će vašeg muškarca jako iznervirati. Evo šta još zameraju svojim izabranicama.

 

... pročitaj još
Admin
Ženama je seksualni čin jednako važan kao muškarcima, a ova neobična studija je otkrila koja količina se smatra savršenom. ... pročitaj još
Admin Avg 20 '17 · Komentari: 2 · Tagovi: količina seksa, seksualne navike
Stranice: 1 2 Sledeća
advertisement

Članovi