TEST: DA LI STE PREVIŠE IZBIRLJIVI PRI IZBORU PARTNERA?

TEST: DA LI STE PREVIŠE IZBIRLJIVI PRI IZBORU PARTNERA?

       6245 Pogledi
Ponekad u potrazi za princom morate da tražite ispod površine... Rešite ovaj jednostavan test i otkrijte koliko ste zapravo izbirljivi.

1. Otkazuje prvi sastanak sat vremena pre nego što je trebalo da se nađete. Kako reagujete? a) Malo ste neraspoloženi, ali mu kažete da se javi neki drugi put. b) SMS: "Nema problema" i predlažete da se nađete kad ne bude u gužvi. c) Brišete ga iz imenika istog trena. 2. Drugi put ste izašli s dečkom koji vam se sviđa, a on je obukao groznu košulju koju mu je kupila mama. Mislite: a) "Slatko što toliko voli mamu da pristaje na ovakvu žrtvu." b) "Užas. Ali svako zaslužuje da mu se jednom oprosti ovakva modna grozota." c) "Mamin dečko koji nema ukusa. Baj baj." 3. Upoznate slatkog seksi frajera koji je očigledno na ivici bankrota. Kako reagujete kad vas pozove da izađete? a) Pitate se zašto nije uspešan, ali ste spremni da mu pružite šansu. b) Ne gledate na minuse po računima. Ono iznutra je mnogo vrednije. c) Niste zainteresovani. Samo ste iskreni jer su novac i status za vas presudni. 4. Koji je tipičan razlog vaših raskida? a) Obično ne raskidate vi, osim ako vas ne natera bezobraznim ponašanjem. b) Shvatite da ste previše različiti ili prestanete da budete zaljubljeni. c) Ima suludo veliku kolekciju poštanskih marki ili se previše znoji tokom seksa. 5. Kako biste opisali svoju srodnu dušu? a) Svako može biti srodna duša. Kad želite da stvari uspeju, pobrinete se za to. b) To će biti muškarac koji deli vaša najdublja uverenja i ceni iste vrednosti. c) Neko ko vas uvek pridobije bez obzira na situaciju.

 

REŠENJE

NAJVIŠE ODGOVORA POD A

Na dejtove gledate kao na rasprodaje. Ako je ponuda loša, u stanju ste da odaberete nešto što vam uopšte ne odgovara. Nema toga što možete učiniti da pogrešan frajer postane pravi. Toliko ste fokusirani na pronalaženje dečka da ignorišete sve signale koji vrište da je loš za vas. Setite se da je bolje biti sam nego u lošoj vezi.

NAJVIŠE ODGOVORA POD B

Svaka čast što pružate šansu momcima koji na prvi pogled nisu savršeni. Znate da se stil, izgled i bankovni račun mogu promeniti s vremenom, ali hemija i druge vrednosti neće, a to je ono što par drži zajedno. Mudro ste nekompromisni kada je reč o privlačnosti i poštovanju. Nećete sami sebe nagovarati da vam se dečko sviđa ako to nije istina i nećete tolerisati loše ponašanje.

NAJVIŠE ODGOVORA POD C

U stvari vaš suviše kritičan stav ubija vaš ljubavni život. Svojim nerazumnim i nemogućim kriterijumima dosad ste odbili dosta momaka koji su imali kvalitete i potencijal za partnera. Otvorite se malo i pokušajte s nekim ko odgovara vašoj ličnosti pa makar i nije savršen po svim tačkama na vašoj listi. Možda se iznenadite.